App. Gletscherpanorama, Kaprun, Zell am see - kaprun, Oostenrijk

App. Gletscherpanorama

Appartementen Gletscherpanorama is opgedeeld in twee gebouwen en heeft een centrale ligging. Tegenover de appartementen vindt u het restaurant ?Dorfkrug?, bekend om de goede regionale keuken. De ruime appartementen en de moderne faciliteiten zullen u...

App. Gletscherpanorama

Appartementen Gletscherpanorama is opgedeeld in twee gebouwen en heeft een centrale ligging. Tegenover de appartementen vindt u het restaurant ?Dorfkrug?, bekend om de goede regionale keuken. De ruime appartementen en de moderne faciliteiten zullen u een heerlijke vakantie bezorgen. Het appartement is in handen van gastvrije Nederlandse eigenaren. Neemt u een voorraadje koffiepads mee, het Senseo-apparaat staat klaar voor gebruik in uw eigen appartement! Het appartement ligt op een steenworp afstand van een kinderskiland en zowel het centrum als de skilift zijn vanaf het appartement zeer goed te voet te bereiken.

Er zijn meerdere kamertypes, waardoor ook groepen hier terechtkunnen voor een topvakantie! Groepen en grote families hebben de mogelijkheid om een verdieping met verschillende typen appartementen te huren. Elke verdieping beschikt over een ontbijt-/gezelschapsruimte met televisie, keukenblok, eettafels en stoelen die groepen kunnen gebruiken om gezamenlijk te eten of gezellig een spelletje te doen. De etages voor groepen worden aangeboden als een 8-kamerappartement voor 15 personen en een 9-kamerappartement voor 17 personen. De ontbijt-/gezelschapsruimte is alleen beschikbaar als een 8- of 9-kamerappartement geboekt wordt. U heeft dan de privacy van een eigen appartement en de gezelligheid van een groepsvakantie.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Gletscherpanorama

Uw vakantie naar App. Gletscherpanorama boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Gletscherpanorama rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Appartementen Gletscherpanorama is opgedeeld in twee gebouwen en heeft een centrale ligging. Tegenover de appartementen vindt u het restaurant ?Dorfkrug?, bekend om de goede regionale keuken. De ruime...Vanaf € 79,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Zell am see - kaprun, Turkije

Kaprun, Zell am see - kaprun, Turkije

Kaprun, Zell am see - kaprun, Turkije

Actuele weer in Kaprun, Zell am see - kaprun, Turkije

Foto's App. Gletscherpanorama

Reviews App. Gletscherpanorama

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: